Septum Piercing Zetten Amsterdam

Bij Cash and Glory zet Nesh zo goed als alle soorten piercings, ook intiem piercings en dermal anchors (ook wel bekend als microdermals). Alle sieraden zijn ASTM F136 titanium en dus nikkelvrij. We hebben oa sieraden van Industrial Strength, Junipurr, Kiwi Diamond en Neometal. Voor het laten zetten van een piercing heb je geen afspraak nodig, je kan gewoon binnen komen lopen tot 17.30u.

Voordat we gaan piercen vragen we je om een formulier in te vullen. Dan hebben wij alle informatie om je zo goed mogelijk te helpen. We gaan daarna alle vragen beantwoorden die je nog mocht hebben met betrekking tot de piercing. Het daadwerkelijk zetten van de piercing gebeurd pas als jij je hier goed bij voelt.

Piercing

Onze piercingshop is geheel ingericht volgens de GGD richtlijnen en we werken 100% hygiënisch. Zo minimaliseren we het risico op een infectie. We gaan rustig te werk en hebben alle aandacht voor jou. We beginnen pas wanneer jij er klaar voor bent!

Septum Schmuck Gold Septum Piercing Septum Ring Statement

Of je nu voor het eerst een piercing laat zetten of niet, het blijft spannend! Dat is begrijpelijk en we beginnen pas wanneer jij er klaar voor bent. Hier beschrijven we vast wat je ongeveer kunt verwachten.

Voor het zetten van de piercings beschikken wij over een aparte ruimte, waar je alle privacy hebt bij onze vrouwelijke piercer. Alle piercings worden eerst met een steriele stift op de huid afgetekend zodat je precies kan zien waar de piercing komt te zitten. De piercing zelf is een kort momentje van pijn, voorbij voor je het in de gaten hebt.

Als je piercing gezet is krijg je uitleg over hoe en waarmee je je piercing moet verzorgen. Deze informatie krijg je ook mee op een briefje, dan kan je het thuis nog eens op je gemak nalezen. Voor optimale verzorging is bij ons de Neilmed piercing spray verkrijgbaar.

Alles Over Piercen

We werken 100% volgens de GGD richtlijnen en meer. Door Nesh haar uitgebreide piercing ervaring werkt ze veiliger en schoner dan de algemene GGD regels. We gebruiken speciale apparatuur om alle benodigdheden schoon te maken en te steriliseren.

Houd er rekening mee dat kinderen onder de 12 jaar niet gepierced mogen worden en dat kinderen tussen de 12 en 16 jaar met hun ouder of voogd moeten komen, en dat jullie je allebei moeten kunnen legitimeren. Bij mensen onder de 18 jaar worden geen intiem en tepel piercings gezet. Boven de 16 mag je alleen komen, wel graag met ID.

De kosten van het zetten van de piercing is afhankelijk van welke piercing je precies neemt (de locatie op je lichaam), en welk sieraad je uitkiest. Voor heel veel piercings hebben we een uitgebreide keuze in sieraden, van minimalistisch tot ultiem bling! Ook komen er bijna elke maand nieuwe sieraden binnen, voor je nieuwe en bestaande piercings!

Inkorporated Tattoo & Piercing Boutique

Naast de beste piercings van Amsterdam zetten we ook de beste oorbellen van Amsterdam en omstreken. Hoewel de procedure wat simpeler is dan bij piercings, kan het toch spannend voor je zijn. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we pas beginnen als jij er klaar voor bent!

-

Voor het schieten wordt gebruik gemaakt van een handpistooltje met gesteriliseerde cassettes voor eenmalig gebruik . Deze werkt niet op gasdruk en maakt dus ook geen lawaai, het schrik en pijn effect is dus minimaal. Alle onderdelen die met het oor in aanraking komen zijn steriel en worden na gebruik weggegooid.

Om de ervaring voor iedereen zo goed mogelijk te maken, werken wij met huisregels. Deze kun je lezen door op de button hieronder te klikken.Wil je een neuspiercing laten zetten in Amsterdam? Kom bij ons langs voor een neusvleugel piercing, septum of bridge. Kies uit verschillende soorten neussieraden: van fijne knopjes tot stoere ringetjes of een bijzondere horseshoe. Kom langs bij onze piercingshop in hartje Amsterdam en laat direct je favoriete piercing zetten: je hebt geen afspraak nodig!

Dé Piercing Boutique In Amsterdam

Op dit moment is de neuspiercing een zeer grote trend in de wereld. Er is dan ook een grote keuze aan piercings. Of het nu gaat om een klein ringetje in de neusvleugel of een groter septumsieraad: alles kan tegenwoordig. Weet je nog niet welke neuspiercing je wilt? Bekijk hieronder de verschillende soorten neuspiercings.

De neusvleugel piercen we altijd met een klein knopje of steentje. Deze heeft geen scherpe randjes of uiteindes, zodat de piercing zo snel mogelijk geneest. Na de genezingsperiode van ongeveer 8 weken kun je eventueel een ringetje laten plaatsen.

De

Septum is een ander woord voor neustussenschot. Het is het stukje huid dat de twee neusgaten van elkaar scheidt. De septumpiercing wordt gepiercet door dit deel van de neus, in de zogenaamde sweet spot. Dit is het dunne stukje huid tussen het kraakbeen in. Meestal gebeurt dit met een horseshoe sieraad.

The Best 10 Piercing In Amsterdam, Noord Holland, The Netherlands

Een horseshoe, of circular barbell, is een staafje in de vorm van een halve cirkel. Deze kun je naar binnen draaien in je neusholte, zodat de piercing niet zichtbaar is voor anderen. Zo groeit het gaatje niet dicht en kun je ongemerkt je piercing blijven dragen wanneer dit bijvoorbeeld niet mag of als dit ongepast is.

De genezingsperiode is ongeveer 8 weken. Bij een bridge piercing duurt dit langer: ongeveer 4 tot 6 maanden. Net zoals bij alle piercings is een goede verzorging erg belangrijk. De kans op infecties verminder je flink als je de piercing goed schoon houdt. Volg daarom de instructies van de piercer goed op en lees onze verzorgingstips nog eens goed na.

Je kunt bij ons elke gewenste piercing laten zetten. We zetten bijvoorbeeld oorpiercings, tongpiercings en intiem piercings. Daarnaast verkopen we losse piercings voor als je toe bent aan iets nieuws. Ons assortiment is zeer divers. We hebben bijvoorbeeld simpele, zeer fijne knopjes en ringetjes, maar ook prachtige handgemaakte septumsieraden. Ook kunnen we deze sieraden voor je plaatsen, zodat je altijd de goede maat krijgt.

Fake

Septum Piercing In Amsterdam

Wil je piercer worden? Volg dan nu onze 6 weken durende opleiding tot allround piercer. Meer informatie vind je op de pagina cursus piercen.

Heb je nog vragen over neuspiercings, dan beantwoorden we ze natuurlijk graag. Neem contact met ons op via 020-6206932,  info@ of onderstaand contactformulier. Je bent ook van harte welkom bij ons in de shop in Amsterdam.