Piercing Amsterdam Korting

Of je nu gaat voor een helix of eenchristinapiercing. Als je een nieuw gaatje in je lijf laat schieten, wil je ker weten dat je bij een goede piercingshop bent. Daarom tten wij de komende weken de beste piercingshops van Nederland op een rijtje. Te beginnen met on hoofdstad: Amsterdam.

Wanneer ga je naar een piercingshop? Een gaatje laten schieten in je oorlel kan ook bij menig juwelierzaak en sieradenwinkel. De winkels gebruiken vaak een piercingpistool. Het doet in principe wat het moet doen. Wel zijn veel professionele piercers het erover eens dat de meest veilige, precie en hygiënische manier het piercen met de naald is. Voor de methode kun je alleen terecht bij piercingshops. Een oorpiercing die door het kraakbeen gaat (dus overal behalve je oorlel) moet sowieso bij een piercingshop worden get.

Elke tattoo- en piercingshop moet een vergunning hebben om piercingsen/of tatoeages te tten. Het papiertje hangt vaak voor het raam van de piercingshops of op een andere zichtbare plek in de winkel. Via de database kun je van tevoren checken welke piercingshops een vergunning hebben.

Hoops Blue Enamel Heart

Ziet de winkel er netjes uit? Draagt de piercer wel handschoenen? Komt de naald uit een steriële verpakking? Geeft de piercer je instructies over de verzorging van je piercing?Hygiëne is een prioriteit bij het piercen. Als dit niet in orde is, kun je nare infecties of besmettingen als hepatitis of lfs hiv oplopen. Vooral als je gepierced wordt op een intieme plek, is dat echt geen pretje.

Als je de beste piercingshops zoekt, is het internet je beste vriend. Google om precies te zijn. Bij de meeste piercingshops vind je tientallen, soms wel honderden reviews van klanten. Neem de even goed door voordat je bij een piercingshop binnenwandelt.Onthoud wel: ontevreden klanten laten eerder een review achter dan tevreden klanten.

Een begrip in Amsterdam: PiercingsWorks op de Reguliersbreestraat 46. De piercingshop is elke dag van 10:30 tot22:00 open. Ben jij er klaar voor en wil je een nieuwe piercing tten, check dan snel hun websitevoor alle opties!

Orale Piercings Moeten Worden Verwijderd Om Schade In Mond Te Beperken

Niet alleen kun je hier terecht voor een retestrakke tattoo, maar ook voor een mooie piercing. Op Google krijgt de shop op deKeirsgracht 453 maar liefst een 4, 9 van de 5!

De keten heeft drie locaties in Amsterdam: Leidsestraat, Reguliersbreestraat en Warmoesstraat. Het zijn relatief kleine zaakjes met een strak en netjes interieur. Uit honderden reviews is op te maken dat personeel vriendelijk en behulpzaam is en erg hygiënisch te werk gaat.

Wat?Een derde tepel?! “Die heb ik niet hoor, horen we je ggen.En toch is het waar. Er zijn veel mensen die er een derde tepel bij hebben, sommige moeten 'm nog ontdekken. Ik zou jelf toch even gaan controleren, want grote kans dat jij ook een derde tepel bezit. Nieuwsgierig? Dan moet je snel verder len.

Zilveren Oorbellen Met Hanger Bestellen